Széchenyi 2020
Széchenyi terv plusz

A környezettudatosság és a faparketta között szoros kapcsolat van, mivel a fa egy természetes, megújuló erőforrás, amely a megfelelő kezelés és fenntartható erdőgazdálkodás mellett hosszú élettartamú, környezetbarát és időtálló anyag.

A megújuló erőforrásokkal való foglalkozás, mint a fenntartható erdőgazdálkodás, a fa alapanyag megfelelő kezelése és feldolgozása, mind fontos tényezők a környezettudatos faparketta készítése során. A faparketta előállítása során a fa alapanyagokat megfelelő minőségellenőrzéssel válogatják, és olyan kémiai anyagokat használnak, amelyek biztonságosak az emberi egészségre és a környezetre nézve.

A környezettudatos faparketta alkalmazása egyaránt előnyös a lakók számára is, mivel a fa természetes anyag, amely javítja a beltéri levegő minőségét és növeli az otthon komfortérzetét. Ezen felül, a faparketta sokkal hosszabb élettartamú, mint a számos más padlóburkolati anyag, így hosszú távon is költséghatékonyabb lehet.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a fenntartható erdőgazdálkodás és a környezettudatosság elveinek betartása az egész faparketta gyártási és telepítési folyamatának részét kell, hogy képezze. Az előállítás, a feldolgozás, a csomagolás és a szállítás során is ügyelni kell a környezetvédelemre, és a faparketta végleges telepítése során is fontos a megfelelő anyagok és környezetbarát technológiák alkalmazása.


Parketta ápolás
Hogyan őrizheti meg a padló szépségét hosszú távon? ...

Swiss Parkett

- A minőséget hozzuk el az Ön otthonába

Swiss Parkett Kft.

Bemutatóterem: 2085 Pilisvörösvár, Gesztenye utca 1.

+36 (70) 355 6551
+36 (26) 743 353

info@swissparkett.hu