Széchenyi 2020
Széchenyi terv plusz

Az otthonunk kialakítása során az egyik legfontosabb szempont a burkolatok kiválasztása. Az SPC burkolatok napjainkban egyre népszerűbbé válnak a sokoldalúságuk, tartósságuk és esztétikai vonzerejük miatt. Ez a modern burkolattípus nem csak esztétikailag vonzó, de számos előnyt is kínál. Ez a blog most felfedi az SPC burkolatok titkait, és megmutatja, miért érdemes ezeket az anyagokat választani.

Klikkes vinyl padló azaz SPC burkolatok: Mi is az?


Az SPC burkolatok a “Stone Plastic Composite” rövidítése, amelyet egy különleges technológia révén hoznak létre. Ez az anyag kompozit rétegekből áll, amelyek a polimer műanyagot és kőport kombinálják. Az eredmény egy rendkívül erős, tartós és stabil burkolat, amely ellenáll a súrlódásnak, a nedvességnek és a karcoknak.

Tartósság:
Az SPC burkolatok híresek a tartósságukról. Az anyag kiválóan ellenáll a kopásnak és a karcoknak, így hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti megjelenését. Nem deformálódik, nem vetemedik, és nem hajlamos a repedések kialakulására sem.

Emellett a legtöbb SPC burkolat UV-stabil, tehát nem fakul ki a napfény hatására sem.

Vízállóság:
Az SPC burkolatok kiváló választásnak bizonyulnak olyan helyiségekben, ahol a nedvesség magas szinten van jelen, például fürdőszobákban és konyhákban. Az anyag vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, így ellenáll a nedvesség behatolásának és a penész kialakulásának. Ezáltal könnyen tisztán tartható, és hosszú távon megőrzi esztétikai vonzerejét.

Esztétikai vonzerő:
Az SPC burkolatok széles választékban érhetők el, így könnyedén megtalálhatjuk az otthonunk stílusához illő megjelenést. A burkolatok strukturált felülettel és különböző mintázattal rendelkeznek. Lehetnek fahatásúak, kő vagy márvány mintázatúak, homogén egyszínűek matt vagy magasfényű felülettel.

Kínálatunkat az alábbi oldalon találják: https://www.swissparkett.hu/termek-kategoria/pt-spc-padlok


Parketta ápolás
Hogyan őrizheti meg a padló szépségét hosszú távon? ...

Swiss Parkett

- A minőséget hozzuk el az Ön otthonába

Swiss Parkett Kft.

Bemutatóterem: 2085 Pilisvörösvár, Gesztenye utca 1.

+36 (70) 355 6551
+36 (26) 743 353

info@swissparkett.hu