A svájci minőséget hozzuk el az Ön otthonába

Parketta és padlóápoló, karbantartó anyagok

Akár gyári, vagy parketta csiszolást követően felületkezelt parkettáról beszélünk, a napi karbantartás és az ápolás elengedhetetlen, ha szeretnék  megőrizni a felület szépségét. 

Ápoló anyagok

Loba-Care-CleanerLOBA CareCleaner, ápoló-tisztító koncentrátum

Vízbázisú, ápoló-tisztító koncentrátum. Tisztítja és védi a felületkezelt parkettát, parafa parkettát és egyéb más padlókat. Egy lépésben ápol és tisztít. A sportpadlókra vonatkozó tapadási együttható értéket a DIN 18032 szabvány szerint fenntartja. Csúszásgátló! 

Kiszerelés: 1 liter
Anyagszükséglet: 25-1.000 ml/100 m² (10-400 m²/l) 

Ajánlott szerszám: mop, tisztítógép

LOBA ParkettOil, ParkettOil Deluxe

ParkettOil: Egyszerűen használható ápoló olaj természetes alapanyagokból. Megőrzi az olajozott padlók matt felszíné, nem fényesedik ki.

A karbantartó tisztítás lokálisan is lehetséges. Felfrissíti a padlót, az ápolás egyúttal eltünteti a padlóról a rátapadt szennyeződéseket és a cipőtalp nyomokat is.

ParkettOil Deluxe: A fentieket kívül kijavítja a padlóolajozás apróbb hibáit is. Az olajjal impregnált faparketta-, és parafapadlók ápolásához ajánljuk.

Kiszerelés: 1 liter
Anyagszükséglet: 50-100 ml/100m² (500-1.000 m²/l) 
Ajánlott szerszám: puha rongy, egytárcsás takarítógép

Loba-Parkett-SoapLOBA ParkettSoap

A napi takarítás tisztítószere olajozott és viaszolt fa és parafához. Az elszíneződés veszélye, még a z alkáli fáknál (pl.: tölgy) is kicsi.

Selyemfényű és antisztatikus hatású védőréteget képez a padló felszínén

Kiszerelés: 1 liter
Anyagszükséglet: 50-100 ml/100m² 
Ajánlott szerszám: szórófej 

Karbantartó anyagok

loba_care_cleaner(1)LOBA Cleaner tisztítószer koncentrátum

Általános tisztítószer valamennyi padlóburkolathoz, így a faparketta, parafa, vinyl és laminált padló, PVC, linóleum, gumiburkolat, CV mellett kő és kerámia lapok, csempe, üveg és műanyagfelületekhez. Jellemzői: jó tisztító hatás, kellemes illat, rendkívül kiadós.

Kiszerelés: 1 liter
Anyagszükséglet: 50-100 ml/100m² (500-1.000 m²/l) 
Ajánlott szerszám: mop, felmosó ruha 

SprayMop KartonLOBA Spray Mop Set (szórófejes padlótisztító szett)

Tisztító szett fa és parafa parketták, linóleum, PVC, kő és laminált padlókhoz. A csomag tartalmaz: 2 részes nyél + mop fej + mosható mikrószálas mop törlő + LOBA® Refill 250 ml (utántöltő koncentrátum, mely elegendő 4 x 1 liter LOBA® CleanFix elkészítéséhez) + 1 literes szórótartály. Környezetbarát és pH semleges tisztítószer!

Előnyei: 

  • kényelmes és gyors, azonnal használható (vödör és víz nélkül);
  • rögtön száraz a felületet feltörlés után;
  • foltmentes;
  • biztonságos (optimális mennyiségű oldat kerül a burkolatra);
  • gazdaságos; – óvja, védi parkettáját, padlóját;
  • használható faparketta, parafa parketta, vinyl padló, laminált padló, linóleum, PVC és kő burkolatoknál

Loba-SprayMop-Set-tartozek

Mélytisztítók

LOBACARE_CareRemover (2)LOBA CareRemover 

Kiváló mélytisztító nagyon, illetve az extrém módon szennyezett padlók tisztításához, a régi diszperziós parketta ápolószerek maradványainak eltávolításához.

Erősen hígítva akár a karbantartó tisztításhoz is használható. A LOBA CareRemover pH-semleges és ezért érzékeny burkolatokhoz is használható. Lakkozott parketta és parafapadlók, valamint szalagparketták ápolásához ajánljuk.

Kiszerelés: 1 liter
Anyagszükséglet: 50-100 ml/100m² 
Ajánlott szerszám: mop, vagy törlőrongy

FIGYELEM! Mivel a laminált parketta járófelülete nem lakkozott, hanem különleges minőségű korundpor adalékos műgyanta, ezért a melamin műgyanta bevonatú laminált parketta rendkívül ellenálló, nem igényli a fentebb említett anyagok használatát, csak a Spray Mop Set et!

A Swiss Parkett Kft vállalja az általunk fektetet burkolatok (faparketta, parafa, teraszburkolat, stb.) hosszútávú ápolását, karbantartását!