A svájci minőséget hozzuk el az Ön otthonába

Kétrétegű felületkezelt parketta

A kétrétegű felületkezelt parketta minden meglévő lehetőséget magában foglal, nem véletlen, hogy kereslete Európa-szerte dinamikusan emelkedik.

A kétrétegű parketta nagyfokú méretpontossággal készül. A csaphornyos parkettához hasonlóan csappal és horonnyal ellátott fa burkolóelem. Mivel valódi fából készül, tökéletesen visszaadja a természet szépségét, melegségét.

Felépítése: a felső réteget képző 4-5 mm-es színfa fenyő vagy nyír hordozóra van merőlegesen ragasztva.

Felhasználhatóság:

  • Kiválóan alkalmazható a lamellaparketta és a mozaik parketta burkolására tervezett újépítésű terek burkolására és felújítására.
  • Felhasználható lakószobák, irodák, bemutatótermek, előterek melegpadlós burkolására.
  • Padlófűtéses helyiségbe kimondottan ajánljuk vékony, 10 mm-es kivitele miatt. (Kivéve a következő fafajtákat: gőzölt bükk, gyertyán és juhar parketták – e fafajok padlófűtés fölé nem alkalmazhatók!)
  • Kültérre, fürdőbe és konyhába azonban nem javasoljuk.

Felületkezelését tekintve kétféle változatban kapható: UV-álló akril lakkal kezelt, vagy előcsiszolt, nyers kivitelben.

A lerakási módozatok tekintetében több lehetőség adódik: a parketták típustól függően lerakható futó, halszálka, dupla halszálka, valamint tábla mintákban.

Csomagolás: kartondobozban, zsugorfóliázva.

Környezetvédelem: A parketták környezetbarát anyagok felhasználásával készülnek. A rétegek összeragasztásához formaldehid-mentes PVAC ragasztót, a lakkozáshoz formaldehid-mentes UV lakkot alkalmaznak.

Tisztántartására a LOBA fapadló tisztító rendszert javasoljuk.

A parketta fektetését bízzuk szakemberre!