A svájci minőséget hozzuk el az Ön otthonába

Intarzia parketta

Egyes emberek az intarzia parkettával kapcsolatban első gondolatként a régmúlt időket megelevenítő, muzeális értékre asszociál. A valóságban azonban ezek a parketták sem merültek feledésbe, a mai modern világunkban reneszánszukat élik az újszerű formavilágú, megtervezett intarzia minták.

Ma már nem csupán kimondottan kastélyok restaurálása során, illetve múzeumokban alkalmazzák az intarziát, hanem adott esetben szervesen illeszkedik irodák, családi házak miliőjébe is.

A Swiss Parkett Kft. igény szerint segítséget nyújt Önnek az egyedi mintájú intarzia parketta megtervezésében és kivitelezésében. A meglévő és az új, egyedileg megtervezett mintákon belül természetesen a színek világával is van lehetőség finomítani az összhatáson, hogy az otthon hangulatához minél jobban illeszkedő forma- és színvilág jöjjön létre.

Az intarziaparkettákat 15,20,22 mm-es vastagságban készítjük, így a padló élettartama akár a 70-80 évet is elérheti.

A parkettákat továbbá lehet rendelni rétegelt kivitelben, ami jó padlófűtésre! Az általunk javasolt fektetési mód az OSB lapra, vagy kellően előkészített betonaljzatra MS polimer ragasztóba (Wakol MS 260) fektetjük.

Az intarzia parketta tisztántartására is a LOBA fapadló tisztító rendszert javasoljuk itt és itt.

Az általunk forgalmazott anyagokat megtekintheti itt!

A parketta fektetését bízzuk szakemberre!