A svájci minőséget hozzuk el az Ön otthonába

2013. decemberében beléptünk a Burkolástechnika Egyesületbe

A szervezet céljai közé tartozik továbbá olyan – megfelelő referenciákkal bíró, megbízható, képzett – burkoló szakemberek toborzása és képzése, akik hosszú távon is képesek magas színvonalú kivitelezési munkák végzésére.

Tervezzük még a magyar előírások, szabványok rövid ismertetését, kiküldését hírlevelek formájában: rövid, kb. egy oldalas tájékoztató anyagokat az MSZ 803-as sorozatról. Ezekben az adott szabvány neve, száma és a benne foglalt alapvető követelmények lesznek felsorolva. Tervezünk egy összesített anyagot (táblázatot vagy grafikont) is, a burkolattípusok méret- és síkpontossági tűréseiről.

Ezen kívül várható rövid tájékoztató anyagok összeállítása, első lépésben a melegburkoló anyagokról és a melegburkolatokról, illetve az ESD és csúszásgátló burkolatokról (a linóleum, PVC, ESD és csúszásgátló ismertetők már elkészültek) − ezek főleg a beruházóknak és tervezőknek fontosak.

Elnöke: Brassnyó László
Alelnökök: Vajda Blandina és Tóth Béla

Elérhetőség:

Burkolástechnika Egyesület — 1301 Budapest, Pf. 67
Email: brassnyo@burkolastechnika.org – az info@burkolastechnika.org

A továbbiakban megismerkedhetnek az egyesület programjával, célkitűzéseivel, olyan szabványokkal, leírásokkal, cikkekkel, amik akár a burkoló szakma, akár a laikus számára hasznosak lehetnek.

Várjuk a szakmabeliek és a szakmán kívüliek érdeklődését egyaránt.